V ulicích Zkázy
Anotace: Nevěděla jsem, kam to zařadit... Za báseň to ale nepokládám..:-)
Se zapálenou cigaretou
prochazí ulicemi Zkázy.
Na starý zdi psáno krví:
Mrtvý srdce tepe dál.
Ona si slzama roztírá
upřímnost po tvářích.
Obnažený srdce se snaží
zakrýt dlaní.
_______________
Lidi jsou i bez masky falešný.
Na čele nápis:
Sobectví všem!
a vůbec se za to nestyděj.
V novinách Přátelství
čtou jen články o sobě.
Osudy jiných začmáravají
černou fixou.
_______________
Společně s cigaretou zašlápla
poslední zbytek důvěry.
Lásku s porozuměním uzamkla v iluzích
a skolpila hlavu..
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, blue, Petbab, Krokodylekx
Komentáře (2)
Komentujících (2)