Anotace: Říkal jsem si, že je to kravina, ale když jsem tu dnes devětadevadesátej den, to i kravina se snad snese? Dílo jsem rozdělil na tři kapitoly pod vlivem "Barbínka", doporučuji vřele ke studiu!
Sbírka: Špatně tajená láska
Docela sranda-pobavila jak tak žiješ na etapy.
Ps.proč nezařazuješ-je to škoda.
13.03.2009 14:20:00 | s.e.n
Vykašli se na parohy, dej se k myslivcům, tam se s nima
můžeš chlubit a když připočteš supertip, ještě vyděláš.
:-))
11.03.2009 00:39:00 | ota.pé
...když nechci trkat, dáš mě do země...to mě fakt rozesmálo a zároveň upozornilo, že co nevidět, může to nastat
10.03.2009 09:58:00 | René Vulkán
...kašli na parohy,ikdyž jsou rozsochaté a krásné.Před léty ve škole jsem odevzdal exlibris,kde v láhvi je jelení lebka s parožím v saku a umně vyvedené celé moje jméno.Profesor mi to vrátil,ať se neponižuju.Tak jsem mu druhý den donesl sEXLIBRIS,ten mi vzal :-)
10.03.2009 01:25:00 | WAYWARD