ElisSea
byť tak raz niečím ako sivomodrá voda
pokojne plynúca číra
aj svedomie mať rovnaké...
no zatiaľ mám iba ústa-
rozkrojenú jazvu
dokorán otvorenú v údive
hltám do pľúc ťažkú vôňu santalu
tvorím a ničím mávnutím ruky
v tých dňoch bez konca
ktoré nechtami vyškrabujem
do svojej nahej podstaty
kdesi, kde bytie nie je ničím
hľadám teplo ľudskej pokožky a slova
miesto neho mi však pomedzi prsty
premáka vlhký strach
lačne po mne chmátajúc
mi po nociach hráva Čajkovského a Bacha
a bolestne pripomína minulosť
kým ja spím
okradnutá o všetko, čo mi nikdy nepatrilo
ja... Ellissea...
Přečteno 420x
Tipy 16
Poslední tipující: 5thelement, Psavec, Holis, zlomeny srdce, fab four, Kapka, maranika, enigman, hanele m., Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)