kudy se proplétáš

kudy se proplétáš

Anotace: ranní zmatky

kudy se se proplétáš
červená niti
jež dáváš mi býti
jež jsi si tím
čím se ptám
každého dne
ač nevyslovím
jediné slovo

po tobě co se line
bez přerušení
tušení nemám
a přesto mám
vím i nevím
ale něco už
snad taky znám

a jsou dny kdy
užívám si
toho tušení
kdy vzkříšení
zdá se být na blízku

mohu být dovnitř
i ven

mohu být v záblescích
krátkých jen

a tušit co skutečné
a co jen sen

kudy se se proplétáš
červená niti
jež dáváš mi býti
jež jsi si tím
čím se ptám
každého dne
ač nevyslovím
jediné slovo
Autor radexk, 10.03.2009
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana M., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavá

10.03.2009 06:56:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí