Bylo a teď
Anotace: V češtině nám dala učitelka tyhle slova:telefon,krb,svetr,uhlí,sníh A my jsme měli s nimi něco vymyslet.Já jsem vymyslela toto...
Telefon dozněl
Uhlí nikdo netěžil
Sníh už dlouho nepadal
V krbu oheň nehořel
Svetr všichni odložil
Telefon zvedá ruka cizí
Uhlí teží ruka vílí
Sníh tál pod rukou mocí
Krb rozzářily ohnivé ruky
Svetr všichni rukou v zimně oblékají
Komentáře (0)