Kolik...
Vymyslel už někdo na každé slovo rým?
Objevil už někdo nějaký lék na splín?
Kolik básníků - tolik slov a tolik rýmů.
Kolik srdcí a smutné lásky - tolik splínů.
Kolik očí - tolik slz.
Kolik lásky - tolik touhy zahřát Tvoje chladné ruce.
Obětovat a zradit cokoliv, otevřít srdce.
Kolik úst - tolik polibků.
Kolik nocí - tolik milování.
10.3.2009
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: MášaM, Jiparo, Mounkey, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)