..pocta talentu..
Anotace: ..pro paní Janu.. posuďte sami : www.jh-atelier.cz
Na skicáři přesné tahy vytvářejí děj
Načrtnout je umí zlehka – tak se pousměj
Políbená Múzou zrána, tak i vpodvečer
Linie si jemné sbírá v taji vyšších sfér..
Na papíře patinovém podobenství tvář
Každičký rys dokonalý – tak se mile tvař
Talent Bohem věnovaný nachází svůj cíl
na nás potom zbývá řada, by se ocenil..
Ve výsledku nitro duše dodá líci pel
Stíny, něha, jiskra očí – kdo zná, oněměl
Představivost posvěcená tvoří skrze vjem
Dovoluje nahlédnouti pod krajkový lem..
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Jana M., danaska, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)