Prozření
Anotace: snad opět nepodlehnu
Pod rouškou noci
slova vyslovená němými ústy
dodají odvahu přejít
na druhý břeh.
Ranní probuzení
s pocitem usušené růže
/krásné, leč bez života/
přinese náhlé uvědomění si
absurdnosti běžící želvy.
dost bylo sebetrýznění
dost bylo tebetrýznění
Poslední rozfoukání plamínku
předčil mlčenlivý hurikán.
Svíce pozvolna uhasíná...
Přečteno 304x
Tipy 42
Poslední tipující: kroužek, Stoneman, Quigleika, NikitaNikaT., kikis, 5thelement, Innna, carodejka, ni.va, Mario de Janiero, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)