Je tu láska, nebo cit ?
Anotace: uvahy o tom proc vlastne zijeme
Copak není láska není cit,
nic, pro co by se dalo žít ?
Je, ale je málo lídí,
většina jich sedí,
čekají na prince,
na prince v korunce.
Čekajíá na pytel zlaťáků
a sáček dukátů.
Když se na něj podívám,
hned očima uhýbám,
abych nespadla do jámy,
do jámy s obavy.
Jestli není láska a ani cit,
pro co mám vlastně žít ?
Komentáře (0)