Anotace: Tato noc byla něčím zvláštní, jiná. Obvykle, když venčím psa, chci být co nejdřív zase doma. V teple. Ale tentokrát to bylo jinak. Nechtěla jsem se vrátit. Jako by neexistovalo teplo nebo zima. Jako by neexistoval čas...
Sbírka: Večerní rána
Je to prostě krásný,jen kdybys tak dokázala skutečně cítit a ne psát jen slova na papír Ovečko!
18.03.2011 19:13:00 | milenec sllunce
Nebyla zvláštní jen ta noc, zvláštní je tohle dílko. Troufám si tvrdit, že jedno z tvých opravdu nejlepších.
10.03.2009 16:59:00 | Jamesow
Moc se mi líbí, taky se mi to stává, když chodím se psem. Jako bych to viděla...
10.03.2009 15:41:00 | Kapka