Letící
Anotace: max. 255 znaků, zbývá 255
Hlava je těžká
nebesa pálí
chce se snít
proč se mi smáli
Bolestný plevel
s křivkou na květináči
do očí šklebí se mi
z oblačné dáli
Nedbaje země
velká křídla,
-zavřený zrak
nemám do čeho narazit...
Časem se jen otřu o pár hvězd
(nenápadně)
a
shořím.(nenápadně)
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)