Víš to snad?
proč vzpomínat na to, co je dávno pryč,
když sama vím že zbyl jen chtíč,
jak zapomenout se dá lehce,
když srdíčku se do toho moc nechce,
kdy najít lásku novou,
když ta už tu byla s nadějí věčnou,
kde vyplakat se mám,
když s úsměvem snad vzpomínám...
tak řekni mi zas proč začátek končí v nás...
víš to snad?
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Ovádko, mimi1000
Komentáře (0)