Svítání
Anotace: Na začátku probouzejícího se léta
V ranní mlze nad městem
na vlaštovčích křídlech
na jazycích svěžích vánků
ve světelných zřídlech
Se rozplývají touhy snů
i vzlyky dětských můr
a den se vrací s metály
jenž získal co mladý trubadúr
Poslední chvíle rozkoší
milencům v podkrovích
odzvoní místo zvonů
zpěv ptáků hladových
Z těch nocí mužům zůstává
mrazení v zádech
a krásným ženám pocit
vítězek dívčích válek
Přečteno 353x
Tipy 25
Poslední tipující: PPetrushka, Sllunce, Dota Slunská, al-pacino, Pevya, Roger, jedam, Šantir, Vlk v rouše, ziriant, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)