Osudné zpoždění

Osudné zpoždění

Anotace: Smutné

Ptala se všech a nikoho, proč se to muselo stát,
ten kratičký okamžik, co jen pár vteřin trval.
Teď se snaží se před sebou ukrýt a sama sobě lhát,
Jenže ten pocit jí v duši přetrval.
Nemůže zapomenout, nedaří se jí to,
snad mu mohla pomoct, kdyby jen přišla dřív.
To zpoždění si vyčítá, srdce trhá jí to,
On už je tam, tady nikoliv.
Ta dívka má jen jediné přání,
chtěla by se s ním setkat.
Zažít znovu ten pocit pookřání,
a opět společnou nit lásky tkát…
Autor Kyra99, 10.03.2009
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel