Pro tebe
Anotace: z lásky se nám ději věci, to máš ode mě pro radost a pěknější den
jen jedna láska jest ta pravá
viděla jsem tě v tajemné noci
jsi má sladká láska
tam není mi pomoci
nikdy nazažít ten pocit,
"miluji tě, lásko dám ti to zažít"
nikdy nedáš mi zažít
jaká je láska tvá
cítmí tvé srdce bít
v tajemné půlnoci
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: Rbb, Lilly Lightová, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)