Anotace: v tenhle okamžik mě jako obvykle nic nenapadá, jsem bez nápadu ;)))
Poslouchám si ten tvuj requiem pro sen:) taková zvláštní ukolébavka na dobrou noc:) Víš, některé věci, snad ani nepotřebují důvod, sedneme si venku na lavičku, necháme okamžik jen tak plynout, vnímáme kamínky, které před sebou tlačí vítr...pár lidí, který se nám namane a pak zase zmizí...není život dokonalý už jen proto, že se můžeme bez příčiny položit do trávy a pozorovat modré nebe?:)A i když nás jednou rozpráší vítr a my nebudem, naštěstí máme ten dar, vytvářet velké a krásné věci, napsat pár básní, rozdat několik úsměvů, postavit celý zástup katedrál a zasadit stromy do země...:)
06.04.2009 21:53:00 | Sunny
Nepotřebuješ nápad na to, abys´napsala světové dílko, báseň.... stáčí několik slov, jako zde.... a znamená to mnohem víc. Alespoň pro mě. ST! působivé a vede k zamyšlení.
23.03.2009 18:09:00 | NikitaNikaT.
neskutecne skutecne :) ST
15.03.2009 13:36:00 | Lady_poezie
Mě toho napadá hodně a samá superlativa, ale jelikož se pořád opakuju, tak stručně: ST! :-)
14.03.2009 16:15:00 | Anita Buchtová