Stesk
Tápe po světě srdíčko moje
chodí tam a zpátky
nemá žádný hezký den
ani žádné svátky
Nemá nic, pro co by se smálo
protože je tady samo
a to je míň, než málo
proto stále teskní
a samo pláče tiše
protože je bez Tebe
bez Tvé plné číše
ze které vždy rádo pilo
a proto se i smálo
a teď nemám vůbec nic
co by za to stálo
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., LadyCat, Seanko, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)