myšlenky jak motýly co honíš je na chvíly
a jindy zas černé husté mraky co zanechávaj pachy
černýho théru na duši
vločky co kvetou mrazem a pak si z toho blázen
a ztrácíš se jinotajných světech
vracíš se rád každý den a čekáš na pytle změn
co zavalily všechno
a ty se dusíš pod tíhou každodenna
čeká tě změna
pokud své myšlenky podřídíš jak koně ve spřežení
svému chtění a zvládneš je silou lásky co zná jen pravdu
24.03.2009 22:42:00 | Lady L