Pláčeme
Anotace: Jedna starší pocitovka z léta...
Pláčeme
V modravém západu šedavých sluncí
Pláčeme.
A nosíme copánky z havraních kůží,
Jež prokvetlé trny jsou z půlnočních růží
Z kaluží dešťů a větrných hor,
Nosíme masky a tvrdíme vzdor,
Do jitra trháme pramínky snění,
Snad pro hloupý strach,
Že to sen vlastně není.
Pláčeme!!
Nad životem zhmotněném
V tisíci ran…
To pro život,
jež je nám dáván
I brán.
***
Přečteno 419x
Tipy 31
Poslední tipující: Jana M., sýc, Bíša, NikitaNikaT., Chašmodský, tooc, Mácha, Noc17, Anne Leyyd, Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)