Říkej pravdu o životě
Říkej pravdu o životě,zkoušej se smát
nebreč slzy za to nestojí
láska všechno vyreší
ten kdo se opijí
dluhy si dělá
nukdy nepochopí
krásná slova o prokletí
hříchu slov,slz a tajemství
slibu neviných,
probuzených andělů
co prosí o trochu něhy
ale kdo jen říká
pravdy o životě
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malý lachtánek, Holis, Juraj Hrom, kikis, lucajda89, WAYWARD, v.hercik, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)