Obluda
Tímto se loučím, lásko, s tebou
Palce na nohách už mě zebou
Zítra tu nejspíš nebudu
Jdu zkrotit hroznou obludu
Co se mi v mojí hlavě směje
Jdu na kraj světa, Bože, kde je?
Možná že v pekle horoucím
Možná že v těle chladnoucím
Možná že chladne jenom z hecu
A já mám jenom plno keců
Možná že se ti strachy zcvoknu
Najdeš po mě jen díru v oknu
Možná že jsem se zabila
A možná jsem nikdy nebyla
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)