ROZJÍMÁNÍ
štěstíčka šupinek
rozčeří zrcadla
vějíř květů
ovane jarem
hadí sykavky
uhynou duše
copánek lana
kývá tělem
ve větru
bublinky léta
zaplní hlavu
odmokl kapesník
zmrzlý slzičkami
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)