Přátelé
Anotace: zas jsem chtěla napsat báseň...
Zas jsem chtěla napsat báseň.
Stovky veršů, že nevím jak.
Zas jsem chtěla napsat báseň.
O rtech rudých jak vlčí mák.
A nebo o věčném přátelství,
jež jediné nám zůstane.
A nebo o věčném přátelství.
Mlčením se nic nestane.
V tichu všechno přetrvá.
Však co když potom všechno zmizí?
V tichu všechno přetrvá?
Jen my si budem opět cizí.
Přátelům jsem chtěla napsat,
ale mám vůbec nějaké?
Přátelům jsem chtěla napsat.
Srdce i verše budou beztlaké
bez vás, přátelé.
Přečteno 681x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, padající do neznáma, Hazentla, Psavec, voedor, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)