Anotace: Maličký návod jak řešit krize v pracovněprávních vztazích, ...a to nejen v době krize finanční.
Nevím nevím s tou ódou.... krize sem, krize tam... když musí se z kola ven...
14.03.2009 09:01:00 | NikitaNikaT.
Já myslel Borovského, i když Kryl a Vašek by měli výhrady též. :-)
Jinak souhlasím s Waywardem (řekněte mu to!, bude rád)
12.03.2009 09:57:00 | Zasr. romantik