Není to můj se, ale realita... co ve mně a mém milém se skýtá! :o)
13.03.2009 22:33:00 | NikitaNikaT.
Vidíš to?
Napíšeš o bruslení a už jsi ostuda.
To jsem zvědav co náš v šupleti v záloze,
jak z toho "vybruslíš"?
12.03.2009 21:46:00 | ota.pé
Zní to hezky, ale brusle néééééééé... před 3 lety jsem si pořídila nové brusle ( do té doby jsem vlastnila bez zoubků ) a tak jsem si natřískala obě kolena, po několika opakovaných pádech, za jedno odpoledne a pak mi hrály všemi barvami, že mě od té doby na brusle nikdo nedostane!...i kdyby to mělo být rande :o))
12.03.2009 14:52:00 | labuť