Anotace: málo kdy slyšívám v poradenství něco jiného
Sbírka: Až na vyjímky
jednou
nahoře
sečtou nám účet...
To budem
teprve
v úžasu čučet!
to hustý
šero
protrne svítání...
zbaví nás
na vždycky
hořkýho sčítání!
a zatím
co zbejvá
když jiný to není?
učit se
dávat...
a přijímat ODPUŠTĚNÍ...
12.03.2009 19:27:00 | JA.RO.