Vítej v nultý den, věřím, že Literem budeš okouzlen :-))). Hlavně vydrž, jdi do toho, bojuj, skládej, makej a uvidíš, že vyhraješ :-)))
12.03.2009 11:20:00 | Kars
To teplo od kamen sálá až sem :-) Náš kocour se zas městná s psejkama u ústředního topení, ale další príma věc je, že jeden z těch bufíků se jmenuje Badík, tak mi tvoje báseň ladí dvojnásob =)).
Vítej mezi náma!
:-))
12.03.2009 10:45:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
Milá básnička, složená ze zdánlivě obyčejnéh věci - kočka u kamen. A právě proto z ní sálá takový klid a mír. Připomněla mi dětství.
12.03.2009 09:55:00 | René Vulkán