Chvíle zapomnění
Pomalu kráčíc
na horu voňavou
necítíš jizvu bolavou
aspoň na chvíli
máš možnost zapomenout
na zkázy světa
utopit okamžik trápení
je to jak v mámení
opojení čajového lístku
na padrť topíc
druhý konec světa
zvláštní
zapomínám na čepel
smáčenou krví
na dny
kdy vše se rázem zmrví
bolavé uvolnění
záplatou na smutek
dává mi možnost
pohupovat se srdcem
na životě
čajového lístku
cestou však na vrchol
kolko stop spatříš
víš komu patřily
přesto je míjíš
- s radostí -
upřímnou
počítám semínka
z čajové chvíle
(to není marnost...
...ale chvíle radosti)
která
mě po chvíli
na čas
zas
..opustí
z vrcholu padám
na dno
do vyschlého
hrnku reality
Jdu z vrcholu
zpět...
...na svět
snad potkám
alespoň
voňavý květ
-bez květu
za sebou
stopy
zametu
- - - pusto bez spravedlnosti
(...)
Přečteno 294x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Psavec, kikis, Lenullinka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, Kristine Clary-Aldringen, strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)