Kdo z koho
Anotace: Z cyklu "Ve znamení Lvice"
Vysoko v horách
v šeru lesa
kde člověk téměř
dosáhne na nebesa
ruka zbraň svírá
lovec - pán všehomíra.
Pažba zářezy lemovaná
píseň tisíckrát obehraná ...
Bez hladu z bídy
pro svoji potěchu
v křovinách slídí
tiše a bez dechu.
Jenom tak, z nudy
pro svoje vzrušení
lovecké pudy
a nemá tušení ...
Do zad se vpíjí
oči dvě podlité
v křoví se kryjí
za družky zabité
shrbená ke skoku
nabírá síly
chystá se k útoku
v příhodné chvíli.
Za všechny trofeje
krev tvoji proleje.
Za všechny zářezy
na pažbě zbraně
za duše nevinné ...
Zaplatíš za ně ...
... a krev se vpíjí
Přečteno 439x
Tipy 44
Poslední tipující: střelkyně1, Holis, NikitaNikaT., jedam, enigman, WhiteSkull, Zasr. romantik, Psavec, Zpátky, Tacca, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)