Anotace: (24.1.2009)
Tak mě jenom napadá, jestli je tu pro každého z nás někdo takový...... Možná, že to ukáže čas. =)
12.03.2009 20:45:00 | deep inside
Ona je jen zrcadlo, :-)
tá láska, všechno, co vidíš v ní,
co cítíš, když ji vidíš,
nebo myslíš na ni -
to je láska, co sídli v Tobě ...
Stejně, jako když vidíme na někom
někdy jen chyby, jsou to v podstatě naše chyby,
které neumíme jiným, ani sami sobě odpustit ...
básnička se mi moc líbí,
sedla mi dnes do nálady :)
děkuji
12.03.2009 15:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba