Netrap mě!
Anotace: Pocity v tuhle chvíli.. Je mi trochu smutno..
Ani nevíš, jak moc mě štveš,
když mě jen tak ignoruješ...
A že to děláš poslední dobou často!
Jak děláš, že se nic neděje,
a přitom vše tak zmatené je...
A víš to moc dobře!
Já vím, že mě máš rád,
tak přestaň sám sobě lhát...
Stejně to nemá cenu!
Vím, že je to všechno složitý..
A můžu za to i já..
Ale já po Tobě přece nic nechci.
Vlastně jen trošku..
Jen abys byl tím přítele, co jsi byl,
a už mě svým chováním netrápil..
Přečteno 534x
Tipy 5
Poslední tipující: PrincessOfTheNight, lucajda89, jesterka, démon zatracení, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)