Krásné dílko...S myšlenkou...
Slunce tvým,přála bych ti,by byl dál,
něhou tě zahříval jako šál,
do kterého schováš svou tvář,
když objeví se nějaký lhář,
co by ti ublížit chtěl,
ty však máš jeho
a on by tě ochránit měl.. =)
12.03.2009 19:25:00 | Barpob
snad náruč vášnivá,
city tvé kolébá,
přitul se, mazlíčkuj,
zůstane navždy Tvůj...
12.03.2009 18:38:00 | nejsembásník