Našla jsem si tě...tvoji další dávku básní,které hltám postupně,ať mi zlepší náladu...povedlo se,samozřejmě!
05.12.2009 20:17:00 | Zefi
klapky kapkám, tiky tichu
libé
alty akrostichům
paty těla saxofonu
klavír cvrnká trnky k tomu
yessss :)
píšeš krásně
13.06.2009 01:44:00 | drsnosrstej kokršpaněl
...Klapy,klap..tančí si kapky po skle rozverným tónem,přestala tykat,začne onikat,déšť na schodech voní...pojď ven,honem....S tím deštěm dokupy to je velice delikatesní pochoutka...
12.05.2009 11:05:00 | zvířenka
Pěkně podané.No dnes je jistě už líp a začíná jarní vítr vát -ten má sílu.
18.03.2009 21:06:00 | s.e.n
krásná, přesně zasazená do otisků mých nálad v té tvé jedinečné atmosféře, která z toho na mě dýchla..
13.03.2009 16:26:00 | kikis