Vším budu rád
Buď sluncem - já budu slunečnicí.
Buď tmou a já tvou svící.
Buď ohněm a já v louč se proměním.
Buď mořem- já v tvých vlnách oněmím,
Já budu vodou,jež ti spánky ochladí.
Já budu mapou,co cestu ti poradí.
Já budu lék,co tvou bolest zmůže.
Já budu tvá - tvá nevadnoucí růže.
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
Komentáře (0)