...Vždyť se také říká hodinový hotel
a né vteřinový.
...takže BRANKY, BODY, HODINY
a jsi otec rodiny. :-))
13.03.2009 21:36:00 | ota.pé
Teď jich bude plný pytel-
jsme dobrosrdeční-
až jich budeš mít mnoho
tak si s nimi zahraj pólo
já na bráchu-brácha na mně,
to ti radí přítel
co má prázdný pytel.
13.03.2009 14:35:00 | s.e.n
Květko, pod peřinou boduju jen vteřiny a branku jsem již dlouho nedal! :-))) Zaplať Pán Bůh!
13.03.2009 09:38:00 | Zasr. romantik
Sportem totiž jedině
ublížíš své rodině
Natáhlý sval,v gypsu noha
romantik pak vzývá Boha
Že já se na to dříve nevys...
raději veršík nenapsal
13.03.2009 04:47:00 | 5thelement