Anotace: pro všechny co mají radi basničky,a života dar,hrají si se slovíčky,okamžik co za to stál...
Pro mě je to hloubavá báseň, která má hodně do sebe a myslím, že Dota to vystihla skvěle.
15.03.2009 14:08:00 | NikitaNikaT.
Je skvělé si uvědomit, že se něco podařilo, že to za to stálo...:)
14.03.2009 10:28:00 | Dota Slunská
Máš zvláštní styl. Chvílemi jako by mluvilo tvé podvědomí.
Po pár básních již ti rozumím.
13.03.2009 18:12:00 | s.e.n