blouznivá...
jsem
posedlý tancem
a rituály
falešných představ
o skutečnosti...
pronásledován minulostí
vládnu zvláštní silou
plním důležitý úkol
konspirační teorie o budoucnosti
řízené
temnými stíny v pozadí...
mám jisté postavení
postavy v románu
,,To má vejšku,,
a svou hlavu
ovládám zvnějšku...
šeptáš mi
,,jednou tě dostanu,,...
navždy tvá...
Paranoia...
Přečteno 304x
Tipy 41
Poslední tipující: shakespeares, Anita Buchtová, hezule, Holis, Innna, Radek.oslov.Šafárik, Kyle, voedor, Churry, hanele m., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)