SNĚŽÍ . . .
Anotace: - Reflexe -
Sbírka:
Reflexe
°
Pospíchám úzkým průchodem
a mezi domy zahlédnu osamělý strom
Jako lidské ruce
pokorně vzpíná svých pár holých větví k nebi
Zaslechnu pár slov modlitby
poslaných po větru
Chvějivý
prosebný zvuk
se mezi stěnami domů ztrácí
Z oblohy se sypou sněhové slzy . . .
°
Přečteno 412x
Tipy 32
Poslední tipující: Pevya, Házté, Ria, Nút, ziriant, Myrja, Noc17, takova, Holis, kavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)