dovolenková....
Anotace: s CK Rouhačka...
zapomeňte na Ráj!
pralesní podmínky
vlhko
dusno
levné oblečení
nebezpečí uštknutí
prostituce
nakažené ovoce...
zapomeňte na Nebe!
nahoře zebe
fouká vítr
je draho
z modrobíla
mžitky před očima
řídký vzduch
na hlavě
přinuceni nosit kruh...
pojeďte s námi!
neprohloupíte
skvěle si užijete
víno
zpěv ženy
a ještě se ohřejete...
doprava
speciální
podzemkou
samospádem
/dolů/
zdarma!....
ubytování
sólo
pro dva
i pro skupiny
s možností vlastního vaření
/velký výběr pánví a kotlů/
zdarma!...
strava
plná penze
veškeré nápoje v areálu
/včetně krve/
all inclusive....
možnost satelitních výletů
na hrad Kost
Ďábelskou stezkou
k Čertovým kamenům
kouzelné pláže
Rudého i Černého moře
pravá pekelná večeře
a příjemné noční posezení v krbu
zdarma!...
po celou dobu pobytu
účast delegáta zajištěna
Morticie Hříšná....
a navíc
výhodný balíček
Welcome to Hellness!
sauna
masáže
bahenní koupele
akupunktura
zdarma!
Neváhejte
a přesvědčete se na vlastní kůži
nač ještě čekat
my už se vás nemůžeme dočkat....
za celý realizační tým
v čele s Belzebubem Rohatým
se těší
koordinátorka
Vampírka Přítulná...
nevím jak vy
já to beru
kašlu na všechno
jedu!
Uááááááááááááá...
Přečteno 288x
Tipy 43
Poslední tipující: spare, hezule, Holis, Tacca, její alter ego, fab four, lucajda89, jita.1965, voedor, kikis, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)