Zatáhněte oponu..
V kolenou na jevišti
před svými skutky
se skláním
kdo ví, kdy možnost bude
jestli na mě
v nebi místo
zbude
tak prosím
nechte mě
žít si svůj život
bez lajn od pravítka
Vyhraněná úzkoprsost
myšlenek nevinných
táhne do kouta
Cíl...
vypískána z jeviště
hry, co hrála jsem
už kolikrát
nesmím už..
/cenzura/
hra bez scénáře..
však s obsahem..
-jedinečným
stahuje mne..
oponu
přes zrak
před
žitím
věčným
..*němý potlesk*..
...
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Petbab, Radek.oslov.Šafárik, Lenullinka, Severka, strašidýlko-střapatý, Zpátky, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)