o životě

o životě

Anotace: dopolední rozpoložení

barevné kombinace
černé barvy
mi jak kytky
v pouličním krámku
zvadly

kolona aut stojících
každé v sobě kus příběhu
a já stojím na chodníku
za chvílí dám se do běhu

přemýšlím o tobě živote
co se mnou příště zamete
a kde mi pšenka pokvete...

a zatím řidič nervózní
jak blázen
kroutí hlavou
proč na přechodu pro chodce
nedívám se radši na zem

ale usmívám se na něj sladce
a ukazuji ať si jede
když chce

já dnes vím že o nic nejde
že je jedno jestli jede

vždyť přemýšlím o tobě
živote

co spolu nám vykvete
Autor radexk, 13.03.2009
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, Jana M., Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ta tvoje básnička mě ale hezky naladila...

13.03.2009 16:08:00 | Jana M.

líbí

skvěle na psáno..je to jak když otevíraš a pak jíš čokoládový bombon:-)
ST

13.03.2009 09:53:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel