Vrba
Postávat...sama...jen tak,
do zrcadel...klopit...zrak,
sklánět se...s bolavými zády,
Kojit..přilehlou..louži
*Dlouhé to bytí
Někdo po samotě...touží,
mě tohle...žití...
souží!
tak setněte mi vlas,
ať dál běžet může
...Čas
A slavík pět může
...ach, krásný to hlas
co skrývá se
...v nás...
Přečteno 288x
Tipy 20
Poslední tipující: Marupiara, kikis, Holis, Petbab, Lenullinka, Jana M., labuť, strašidýlko-střapatý, nrocinu Jednorožec, Marfuša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)