Barevná Špendlíkova hlavička
Anotace: Už asi jen sobě, dnešnovčerejší náznaky pocitů...
Stíny se lámou
Přes mandlové oči
Znetvořené špendlíkem
Uvnitř tak dokonale barevně tvořícím
Obrazy měst
Uši žasnou
Nad tou vodovou pohromou
Jsou rády jen za sluchovody
/I tak se snaží nepozorovaně zvracet/
Ta nejkrásnější se oběsila
Na obyčejných tkaničkách
Z rozšmajdaných bot
Podprsenku nosí na pravé ruce
Jako osobní vlajku
Nemyslící
Na budoucí pokaženou pověst ulic
Kterými bezostyšně prochází
Bosá
V průjezdu se z ní stala běhna
Co utíká před zákazníkem
A schovává se vlastnímu stínu
Špendlíkem probodnutých očí
Přečteno 405x
Tipy 27
Poslední tipující: Fried Green Tomatoes, Vlk v rouše, jitro, Netty de Touvenell, Barunka=o), Eclipse, Holis, lennerka, Lukáš Rymeš, po schodech dolů, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)