Anotace: Perfektní svět se vám rozpadne na padrť. Zbydou jen vzpomínky. Jste výstřední. Nesnášíte pokrytce, co kolem vás procházejí. Jste chytří, ale emoce vás ničí. Končíte svůj život, který stejně jednou skončí. Bloudíte jako tato báseň....???
Víš, vždycky, když jedu z arbaiju, stavím se v jednom zapadákově v "i-kafé". Tvé psaní si nechám až k druhé dvojce docela dobrého Muškátu. To se prostě k sobě hodí...Mít tak ča a zdravé ledviny), přečetl bych si vše...
Ahoj
JirkaS
14.10.2005 16:37:00 | JirkaS
Zajímavé a určitě dost tajemné a záhadné...Tak to má být.Líbí se mi.Krásná
13.10.2005 19:03:00 | Sawati
těď jsem zrovna zabalenej do lásky jak do bublinkový folie chrání mě proti nárazům, který jsou ale tolik nebolej.
někdy ale taky slyším drncat svý vagony jak mě utíkaj k jinej výhybkám, než jsem chtěl. někdy, když slyším vypravět svůj život z cizejch úst chce se mi křičet to nejsem já. promiň to asi bylo trochu vedle. krásná básnička.
13.10.2005 16:06:00 | kulishak