Neplač
Anotace: je na čase utřít slzy....
Neplač , utři slzy
To, co trápí tě
Již skončí brzy.
Kupředu se dívej,
Rozkvétá květina,
Víc se usmívej
Za ní kvete druhá.
Mysli na to
Čeho dosáhnout chceš
Kašli na všechno to..
A hned rozkveteš
…Jak ta květina.
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Barpob
Komentáře (0)