Jen Osud
Anotace: no, co napsat? jen část...
Na kraji propasti
Osud s kostkami
hraje.
*
Musím ji zachránit,
Altheas musí zemřít.
/Staň se jak má se dít./
Nespěchej nikam, jen klid.
Ne! Déle už čekat nebudu.
Tohle musí provždy skončit.
Stojíš teď v nepřízni Osudu.
Jistá smrt, jak z skály skočit.
Počkej na vhodnější den,
kdy Osud ti bude nakloněn.
Nemá smysl dále otálet.
Nemusel bych přijít ani za sto let.
Synu-
Ne, otče, zemře.
On, nebo já.
*
Už docházejí ti síly,
už cítíš ostří meče,
před očima křídla vílí.
Pros za život, v kleče!
Nikdy!
*
Na jedné z kostek číslo šest.
Altheas dýku sevřel v pěst...
*
Ponurým krajem táhne stín,
udatný rytíř zahynul,
na rtech i v srdci hořký blín.
Rukou Osudu spočinul
na druhé straně.
*
Kdo opravdu jsi?
Jen Osud.
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Kapka, Markéta Hl., Severka, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)