Pátek večer
Anotace: ... někam razím :)
Tak do víru maloměsta
dneska směle vyrazím
doufat, že na známou tvář
někde v baru narazím...
Bez plánu a bez domluvy
to já nemám ve zvyku
přesto dneska, plná síly,
hrdě beru za kliku.
Kolem světla, kouř a hudba
známé tváře nevidím
hudba hraje, mně to nedá,
o parket hned zavadím...
Na co plány takhle večer
napadá mě ve víru
"Maloměsto, teď mě vlastníš!"
Vířím jak cár papíru......
...
Přečteno 326x
Tipy 11
Poslední tipující: w.p., jedam, Kapka, Markéta Hl., její alter ego, Teereezkka
Komentáře (1)
Komentujících (1)