První Druhá a Mělo by se
Jenom si poplač říká První
Druhá - že by ses nestyděla
Brečet by se vůbec nemělo
Nemusíš stihnout všechno dneska
Dodělat bys to jistě měla
Plánu se dřív všechno drželo
Jen odpočiň si říká První
Druhá – ve dne bych neležela
Na gauči ve dne? To se nesmělo
První Druhá Mělo by se
přes sebe mi hučí do hlavy
Než vyžehlím horu prádla
všechno se samo upraví
Přečteno 296x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Jana M., WAYWARD, Mbonita, Juraj Hrom, Květka Š., Kapka, 6thSun, labuť, pan nestálý, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)