Bezstarostná jízda
Anotace: ................
Bezstarostná jízda
mezi otevřenými okny
ze kterých skáčí
nešťastný lidé
klauni a šasci
společnosti
nikomu zatím nechybí
jednou přijde čas
kdy nám budou scházet
ty jejich rolničky
červené nosy
a barevné slunečníky
-------------------------------------------------
vtipné scénky
mezi úředníky
který mají ledové pohledy
kytary bez napětí
pekelný návrat
alkoholického opojení
společnosti
magické koncerty
na hřbitovech
ožívají klauni a šasci.
Přečteno 291x
Tipy 24
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Holis, NikitaNikaT., enigman, Lenullinka, LucQa, strašidýlko-střapatý, Mbonita, padající do neznáma, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)