Sám a sám
Anotace: asi chtěl zůstat sám...
Kam jen tvoje oči hledí,
Proč schováváš se v bledé šedi.
Proč jen tvůj hlas ochraptěl,
To jsi tohle všechno chtěl?
Život, to jen střípek světa,
Pro tebe však dlouhá léta.
Proč žít ses aspoň nedomáhal,
Kdys o samotě zanadával.
Nebylo ti studno z toho,
Nechtěl jsi žít pro nikoho.
Bez vášnivé krásné děvy,
Naplněné dívčí něhy.
Nepotřeba přátel zlatých,
Nebyli to děti svatých.
Rodina jen přítěž zdá se,
Tak Jen ty sám, znovu a zase.
Komentáře (0)